ⓘ 2016 SA

                                     

ⓘ 2016 SA

Ari 2016 SA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389431.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • séjén nu masih sa grup elemen. Manéhna bisa misahkeun éta bahan jeung nga isolasi klorida jeung karbonat. en Rubidium diakses 6 Pebruari 2016 en Rubidium
  • di mimiti kalimah tina satiap baris na atau sa anggestanda koma dina hiji kalimat. Iskandarwassid 2016 Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger
  • pardana mentri Inggris David Cameron 2016 - Sidang Isbat netepkeun 1 Syawal 1437 Hijriyah akur jeung 6 Juli 2016 1807 Giuseppe Garibaldi, jéndral jeung
  • tempatna di Stadion Nasional Singapur. 2016 - Sidang Isbat netepkeun 1 Romadon 1436 Hijriyah akur jeung 6 Juni 2016 2017 Genep nagara Arab - Bahrain, Mesir
  • présidén. 2013 - Kaributan dina féstival Hindu Navatri, 115 maot, 110 tatu. 2016 - Maladewa nyatakeun kaluar tina Nagri - Nagri Pasamakmuran. 1821 - Rudolf
  • minangka jalur lurus. Ka arah kidul ti stasion ieu, aya dipo KRL panggedéna sa - Asia Tenggara, nyaéta dipo KRL Dépok, tempat nyimpen KRL. Red Line Dépok
  • jawab kana kajadian éta. 1944 Frank Sinatra, Jr., musisi Amérika td. 2016 1945 Rod Stewart, musisi Inggris 1949 George Foreman, tukang tinju Amérika
  • nelasan 104 jalma. 1998 Présidén Bill Clinton di - impeach ku Kongrés AS. 2016 Duta Besar Rusia pikeun Turki, Andrei Karlov, ditelasan nalika manéhna
  • Bernardino, California. 2016 - Aksi 212 mangrupa Aksi Béla Islam nu Ka - 3 di Taun 2016 nika kiwari diayakeun di Monas Jakarta. 2016 Tilu puluh genep jelema
  • Lilies meunang Claude Monet payu saharga US 54 juta dina hiji lélang di AS. 2016 Réferéndum Brexit di Inggris, urang Inggris milih kaluar ti Uni Éropa ku