ⓘ 2016 SB

                                     

ⓘ 2016 SB

Ari 2016 SB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389431.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Daérah Operasi VIII Surabaya atawa Daop 8 Surabaya atawa Daop VIII SB nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu ngacakup wilayah Jawa Wétan bagian
  • ngajak masyarakat sangkan inget kana kapahlawananna. Ti mimiti 1 Agustus 2016 lantaran aya parobahan koordinasi kawilayahan stasion - stasion KA milik PT
  • Indonésia anu nerapkeun sistem check - in jeung boarding pass mimiti Pébruari 2016 sarta sistem pamariksaan bagasi ngagunakeun sinar - X mimiti Oktober 2018.
  • Haurgeulis. Kiwari stasion ieu geus maké kanopi di aréa émplasemén ti mimiti taun 2016 Cirebon Éksprés reguler dan fakultatif jurusan Jakarta jeung jurusan
  • api badag bertaraf internasional, stasion ieu ti mimiti usum mudik lebaran 2016 geus dirénovasi total, di antarana ngarombak gedong pusat réservasi di pintu
  • Ibnu Basir, Ekawati Pratiwi, Mungki Indriati Ubaidi, Ella Sukmono, Edi 2016 Arsitektur Bangunan Stasion Karéta Api di Indonesia. Jakarta: PT. Karéta
  • maju lalaunan ti arah Pegangsaan ngaliwatan jalur 4. Tanggal 12 Agustus 2016 PT KAI Commuter Jabodetabék sarta komunitas pecinta KRL Commuter Line ngayakeun