ⓘ 2016 SC

                                     

ⓘ 2016 SC

Ari 2016 SC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389432.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Periodic Table PTable. Diakses tanggal 3 12 2016 Skandium Sc Fakta, Sifat, Kegunaan & Efek Kesehatannya Amazine. Diakses tanggal 3 12 2016
  • Hunter taun 2011. Park Min - young ngamimitian karirna ku ngabéntangan iklan SC Telecom ta4n 2005. Selang sataun Min - young ngabéntangan hiji sitkom Unstoppable
  • sarta 2.300 tatu nalika salah sahjij teras stadion rubuh saméméh laga antara SC Bastia jeung Olympique de Marseille. 1993 Tilu urang budak umur dalapan
  • Genus Scler p g n Phil. burr grass P Genus Scler stachya A. Camus P Genus Sc l chl a Link rivergrass P Genus Scribneria Hack. Scribner s grass P Genus