ⓘ 2016 SD

                                     

ⓘ 2016 SD

Ari 2016 SD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.697, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�409569.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • dialék utama basa lulugu basa Sunda nu diajarkeun ti mimiti Sakola Dasar SD nepi ka SMA Sekolah Menengah Atas sanggeus kaluar kaputusan ti Gupernur
  • ku lawanna ku mayoritas sora 230. 2020 Chairul, tukang béngkél tamatan SD ti Kabupatén Pinrang, Sulawesi Kidul, hasil ngapungkeun pasawat jieunanna
  • Bush dina hiji konferénsi préss di Baghdad, Irak. 2012 Panémbakan di SD Sandy Hook: Dua puluh dalapan jalma, kaasup panémbakna, nemasing pati di Sandy
  • alatan kacilakaan tina kuda, harina Tesla umurna masih kénéh lima taun. Sakola SD Tesla di Smiljan, di dieu manéhna diatik rupa - rupa pangaweruh : basa Jerman
  • Ali ɑːˈliː lahir Cassius Marcellus Clay Jr. 17 Januari 1942 3 Juni 2016 nyaéta tukang tinju profésional Amérika, aktivis sarta darmawan. Nelah ku
  • ogé kungsi jadi Ketua Umum PSSI ti taun 1999 - 2003. Agung nyuprih élmu ti SD nepi ka SMA di Bandung, sanggeus lulus kungsi kuliah di Fakultas Kedokteran
  • Chung - Ang. Ti leuleutik, Park geus mikaresep dunya akting. Nalika kelas 6 SD manéhna pernah miluan audisi pikeun vidio klip Ggot - Flower tina Dream Factory
  • ngaliputi wilayah Pulau Timor, Rote, Sabu, jeung Sumba. Keur usia TK jeung SD Anjeunna ngabéak keun waktos di Bandung.Saeunggés éta, kolotna pindah ka Surabaya
  • ngaran daérah sapertos: awis, kaso beurit, tamiang balu, tangtang angin Sd menjalin wuwu Jw. lantebung, tabu popo Mak. jeung lolo Gal., Ternate
  • minangka wali kota Surabaya période 2016 - 2020 sarta neruskeun jabatanna saprak dilantik tanggal 17 Februari 2016 Kota Surabaya kabagi jadi 31 kecamatan