ⓘ 2016 SH

                                     

ⓘ 2016 SH

Ari 2016 SH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.507, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389433.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Indonesia, anu nangtung dina 8 Agustus 1962. Rektor taun 2016 nyaéta Prof. Dr. Marthinus Johanes Saptenno, SH M.Hum. MoU : Jurusan Teknik Geologi Universitas
  • ngaran téh mangrupa singgetan tina ad - Dawlah al - Islāmiyah fī l - ʿIrāq wa - sh - Shām الدولة الإسلامية في العراق والشام Tanggal 29 Juni 2014, ieu kelompok
  • lolobana dialihbasakeun kana konsonan utama tadi: f - p, v - p, sy - s, sh - s, z - j, jeung kh - h. Tata basa Sunda kaasup anu basajan dibandingkeun
  • grass P Genus M linia Schrank m rgrass P Genus M nanth chl e Engelm. sh regrass P Genus Muhlenbergia Schreb. muhly P Genus Munr a T rr., rth. c ns
  • Walikota Prabumulih kahiji, Drs. H. Rachman Djalili, MM. jeung Yuri Gagarin, SH MM. dilantik. Kondisi taneuh Kota Prabumulih didominasi ku taneuh potsolik
  • patani di désa leutik di Purwakarta. anjeunna jatukrami jeung Netty Marliza, SH turunan, dua anak awéwé nyaéta Puteri Anétta Komarudin babar 21 Agustus
  • Yuga 2480 2481 Kalénder Iran 1243 BP 1242 BP Kalénder Islam 1282 SH 1281 SH Kalénder Jepang - Taun penjajahan Kōki 39 皇紀39年 - Jaman Jōmon 9379