ⓘ 2016 SJ

                                     

ⓘ 2016 SJ

Ari 2016 SJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389433.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • rdjadinata - tuan - rumah - hajatan - kaa - 1955. Diakses pada 16 Desember 2016 T. Wardaya, SJ Baskara 2007 Membongkar Supersemar: Dari CIA Hingga Kudeta Merangkak
  • neruskeun amanah ti rakyat. Kaluar Surat Keputusan Dalam Negeri Nomer 131.18 5295 SJ tanggal 27 Juli 2018, mutuskeun Nanang Ernanto jadi Bupati Lampung Kidul.
  • 75 jalma sarta gareringna 230 leuwih lianna. 2020 Pasawat Sriwijaya Air SJ 182, Boeing 737 - 524, murag tur ngabeledug di laut di wewengkon Kapuloan Sarebu