ⓘ 2016 TA

                                     

ⓘ 2016 TA

Ari 2016 TA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.890, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389494.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • jasa satelit komunikasi pikeun konsumén leuwih ti 13 taun kaliwat. Asosiasi TA hiji pausahaan ékuitas swasta global nu kasohor, meuli SpeedCast ti AsiaSat
  • tanggal 10 Oktober 1967. Mimitina mah anjeuna boga kahayang ngamajukeun é ta kabupaten. Lalakon pangabdianna dikawitan di PDI Perjuangan, janten anggota
  • Kopassus geus ngaluluskeun Pendidikan Komando Dikko angkatan ka 100 Ta 2016 153 siswa komando, nu ngawengku 41 Perwira, 101 Bintara, 11 Tamtama. Para
  • Indonésia anu nerapkeun sistem check - in jeung boarding pass mimiti Pébruari 2016 sarta sistem pamariksaan bagasi ngagunakeun sinar - X mimiti Oktober 2018.
  • Haurgeulis. Kiwari stasion ieu geus maké kanopi di aréa émplasemén ti mimiti taun 2016 Cirebon Éksprés reguler dan fakultatif jurusan Jakarta jeung jurusan
  • api badag bertaraf internasional, stasion ieu ti mimiti usum mudik lebaran 2016 geus dirénovasi total, di antarana ngarombak gedong pusat réservasi di pintu
  • Ibnu Basir, Ekawati Pratiwi, Mungki Indriati Ubaidi, Ella Sukmono, Edi 2016 Arsitektur Bangunan Stasion Karéta Api di Indonesia. Jakarta: PT. Karéta