ⓘ 2016 TD

                                     

ⓘ 2016 TD

Ari 2016 TD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.470, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389495.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Nancy Reagan, ibu nagara AS ka - 42 td 2016 1925 Bill Haley, musisi Amérika Bill Haley & His Comets td 1981 1935 Tenzin Gyatso, Dalai Lama
  • 115 maot, 110 tatu. 2016 - Maladewa nyatakeun kaluar tina Nagri - Nagri Pasamakmuran. 1821 - Rudolf Virchow, ahli élmu hayat Jérman td 1902 1925 - Margaret
  • td. 1980 1926 Fidel Castro, présidén Kuba ka - 15 td 2016 1963 Sridevi, artis India td 2018 1970 Alan Shearer, pamaén bola Inggris 1977
  • Cameron 2016 - Sidang Isbat netepkeun 1 Syawal 1437 Hijriyah akur jeung 6 Juli 2016 1807 Giuseppe Garibaldi, jéndral jeung pulitisi Italia td 1882
  • lukis Australia td 1918 1910 William Hanna, animator Amérika, produser, sutradara td 2001 1913 Gerald Ford, présidén AS ka - 38 td 2006 1958
  • pamingpin militer Panama td 2017 1936 Burt Reynolds, aktor Amérika td 2018 1942 Otis Clay, musisi Blues Amérika td 2016 1962 Sheryl Crow, musisi
  • géologi jeung ilmu hayat Skotlandia td 1797 1808 Jefferson Davis, présidén Nagara Konféderasi Amérika td 1889 1904 Charles R. Drew, ahli bedah
  • Anduk, aktor, komédian Indonésia td 2016 1974 Kimbo Slice, tukang gelut gaya bébas Amérika kalahiran Bahama td 2016 1990 Klay Thompson, pamaén baskét
  • Harrison, présidén AS ka - 23 td 1901 1931 Don King, promotor tinju Amérika 1937 Eddy Sud, aktor, tukang ngalawak td 2005 1941 Slobodan Milošević
  • Bang - ja ti Korea td 1989 1908 - Józef Rotblat, fisikawan Polandia, panampa Nobel td 2005 1913 - Gig Young, aktor Amérika td 1978 1918 - Art Carney
  • Serdang, Sumatra Kalér. 2016 - Verizon béwara meuli Yahoo saharga 4, 83 milyar. 1884 Davidson Black, paléontropolog Kanada td 1934 1894 Gavrilo Princip