ⓘ 2016 TG

                                     

ⓘ 2016 TG

Ari 2016 TG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.575, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�397881.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Haurgeulis. Kiwari stasion ieu geus maké kanopi di aréa émplasemén ti mimiti taun 2016 Cirebon Éksprés reguler dan fakultatif jurusan Jakarta jeung jurusan
  • Indonésia anu nerapkeun sistem check - in jeung boarding pass mimiti Pébruari 2016 sarta sistem pamariksaan bagasi ngagunakeun sinar - X mimiti Oktober 2018.
  • api badag bertaraf internasional, stasion ieu ti mimiti usum mudik lebaran 2016 geus dirénovasi total, di antarana ngarombak gedong pusat réservasi di pintu
  • Ibnu Basir, Ekawati Pratiwi, Mungki Indriati Ubaidi, Ella Sukmono, Edi 2016 Arsitektur Bangunan Stasion Karéta Api di Indonesia. Jakarta: PT. Karéta
  • Hariyadi, Ibnu Basir Pratiwi, Mungki Indriati Ubaidi, Ella Sukmono, Edi 2016 Arsitektur Bangunan Stasion Karéta Api di Indonesia. Jakarta: PT Karéta