ⓘ 2016 TH

                                     

ⓘ 2016 TH

Ari 2016 TH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.259, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�389495.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • rektor katujuh belas ITB, atawa rektor katilu puluh tilu Kampus Ganesha ti TH Bandung diadegkeun. Reini saméméhna ngajabat jadi Guru Besar Manajemen dan
  • taun 1901 katelah Vervoloog Malabar, ayeuna dipikawanoh minangka Malabar 4 th Umum Sakola Dasar SD Negeri Malabar 04 Sedengkeun heubeul asli wangunan
  • Informasi M.T.I. Magister Manajemén Téknik M.M.T. Magister Théologia M. Th Magister Théologi Ministri M.Min. Magister Théologi Divinity M.Div.
  • Globe Asia. Diakses tanggal 2020 - 02 - 25. Yudha, Kriswangsa Bagus Kusuma S. Th Sinar Mas Group Berduka, Inilah Para Pewaris Kekayaan Senilai Rp205 triliun