ⓘ 2016 TK

                                     

ⓘ 2016 TK

Ari 2016 TK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.265, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�409569.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Dua, anu ngaliputi wilayah Pulau Timor, Rote, Sabu, jeung Sumba. Keur usia TK jeung SD, Anjeunna ngabéak keun waktos di Bandung.Saeunggés éta, kolotna pindah
  • diangkat jadi Pahlawan Nasional taun 1970 kalawan Surat Keputusan SK No.045 TK Tahun 1970, Tgl. 1 Agustus 1970. Tim Media Pusindo. 2008. Pahlawan Indonesia
  • Kaputusan présidén Republik Indonesia, Susilo Bambang Yudoyono Nomor: 041 TK taun 2008 tanggal 6 November 2008.. Saurang tokoh pergerakan nasional, tokoh
  • minangka wali kota Surabaya période 2016 - 2020 sarta neruskeun jabatanna saprak dilantik tanggal 17 Februari 2016 Kota Surabaya kabagi jadi 31 kecamatan
  • mengetahui struktur kitab suci Al Quran dan lain sebagainya pendidikan PAUD, TK SD Pasantrén anu ngan saukur ngajarkeun kaélmuan agama Islam disebut pasantrén
  • Indungna, Mary Kathleen Kay KMac née McCabe nyaéta urut guruna TK jeung panulis diterbitkeun anu diajarkeun McConaughey. Biasana ieu asalna