ⓘ 2016 TM

                                     

ⓘ 2016 TM

Ari 2016 TM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.169, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�397881.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • p. 504. ISBN 978 - 0 - 8036 - 2505 - 1. Are styes contagious? - Doctors Lounge TM doctorslounge.com. Diarsipkan dari versi asli tanggal 2010 - 02 - 16. Are