ⓘ 2016 RY

                                     

ⓘ 2016 RY

Ari 2016 RY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.271, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 389349.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Texasgrass P Genus Ventenata K eler N rth Africa grass P Genus Vetiveria B ry vetivergrass P Genus V ssia Wall. & Griffith hipp grass P Genus Vulpia