ⓘ 2016 SE

                                     

ⓘ 2016 SE

Ari 2016 SE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.070, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 389433.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Periodic Table PTable. Diakses tanggal 3 12 2016 Selenium Se Fakta, Sifat, Kegunaan & Efek Kesehatannya Amazine. Diakses tanggal 3 13 2016
  • nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibarusah, Anu se eur pendudukna Kabupatén Bekasi Dilingkung se euna ku kawasan PT Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Dutt, aktor India 1981 Fernando Alonso, tukang balap Spanyol 1990 Shin Se Kyung, artis Koréa Kidul 1890 Vincent van Gogh, juru lukis Walanda l. 1853
  • pardana mentri Inggris David Cameron 2016 - Sidang Isbat netepkeun 1 Syawal 1437 Hijriyah akur jeung 6 Juli 2016 1807 Giuseppe Garibaldi, jéndral jeung
  • tempatna di Stadion Nasional Singapur. 2016 - Sidang Isbat netepkeun 1 Romadon 1436 Hijriyah akur jeung 6 Juni 2016 2017 Genep nagara Arab - Bahrain, Mesir
  • présidén. 2013 - Kaributan dina féstival Hindu Navatri, 115 maot, 110 tatu. 2016 - Maladewa nyatakeun kaluar tina Nagri - Nagri Pasamakmuran. 1821 - Rudolf
  • jawab kana kajadian éta. 1944 Frank Sinatra, Jr., musisi Amérika td. 2016 1945 Rod Stewart, musisi Inggris 1949 George Foreman, tukang tinju Amérika
  • nelasan 104 jalma. 1998 Présidén Bill Clinton di - impeach ku Kongrés AS. 2016 Duta Besar Rusia pikeun Turki, Andrei Karlov, ditelasan nalika manéhna
  • Bernardino, California. 2016 - Aksi 212 mangrupa Aksi Béla Islam nu Ka - 3 di Taun 2016 nika kiwari diayakeun di Monas Jakarta. 2016 Tilu puluh genep jelema
  • Lilies meunang Claude Monet payu saharga US 54 juta dina hiji lélang di AS. 2016 Réferéndum Brexit di Inggris, urang Inggris milih kaluar ti Uni Éropa ku
  • ngagantikeun Hu Jintao minangka présidén Tionghoa. 2016 Pangeboman Ankara nelasan saheunteuna 37 jalma. 2016 Tilu jalma basanjata nyerang dua hotel di Kota