ⓘ 2016 SO2

                                     

ⓘ 2016 SO2

Ari 2016 SO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.445, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 397880.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • dipaké pikeun ngagoreng dahareun. Ngurangan emisi karbon monoksida jeung SO2 Baku bahan biodiesel teu ngan ti lemak sato atawa ti tutuwuhan jatropha nu