ⓘ 2016 SE35

                                     

ⓘ 2016 SE35

Ari 2016 SE35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.512, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 389485.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.