ⓘ 2016 TO

                                     

ⓘ 2016 TO

Ari 2016 TO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.274, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 389496.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • motogp.com en news 2016 11 09 circuit - de - barcelona - catalunya - to - host - motogp - until - 2021 215496. Diakses pada 9 Nopémber 2016 Assen to host MotoGP until
  • 2013 The Final Journey: What to do when your loved one passes away Diarsipkan dari versi asli tanggal 6 March 2016 Diakses tanggal 12 March 2013
  • 2016 Guthrie, Alice 2 19 2015 Decoding Daesh: Why is the new name for ISIS so hard to understand? Free Word Centre. Diakses tanggal 1 23 2016
  • Web App Diakses tanggal 2016 - 01 - 24. Goodbye to the Google Talk app for Windows Google. Feb 23, 2015. Diakses tanggal 2016 - 01 - 24. Notification re:
  • States and continued to remain so until the end of the Cold War. India has consistently refused to sign the CTBT and the NPT to maintain sovereignty over
  • repsol.com competition dani pedrosa itching - to - get - back - to - competing Diakses pada 26 Oktober 2016 Hayden to replace Pedrosa in Australia Read Motorsport
  • Malcolmson, Patrick Myers, Richard 2009 The Canadian Regime: An Introduction to Parliamentary Government in Canada 4th ed. University of Toronto Press
  • Victoria. Liam Payne now sprinting to X Factor success Express and Star. Diakses tanggal 17 July 2015. Listen to 1D s Liam Payne s Remix of Cheryl s
  • 2016 PT TransJakarta Koreksi Data Kenaikan Penumpang Versi Sandiaga 14 January 2017. Callistasia Anggun Wijaya Citakan: ISO date en Ahok to lower