ⓘ 2016 TP

                                     

ⓘ 2016 TP

Ari 2016 TP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.450, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 389497.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Serikat. 1992: Born into the 90 s 1993: 12 Play 1995: R. Kelly 1998: R. 2000: TP - 2.com 2002: The Best of Both Worlds 2003: Chocolate Factory 2004: Happy People U