ⓘ 2016 TL2

                                     

ⓘ 2016 TL2

Ari 2016 TL2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 397881.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.